Yulin trading

ethereum

Jaarnaar Finance is een geïntegreerde set van gedecentraliseerde prognoses (DFI) -producten die diensten aanbieden zoals geautomatiseerde kredietverlening, real-time analytics en voorspelling over de onderliggende tokens op de Etherchain. Het onderliggende technologische protocol wordt door verschillende onafhankelijke bijdragers bewaard en wordt bediend door YFI’s, waardoor alle voordelen van het uiterlijk op een efficiënter en effectievere manier worden aangeboden. Met het doel een efficiëntere en effectievere manier te bouwen voor de financiële sector om investeringen van betere kwaliteit te analyseren en te maken, zijn verschillende leden van het Yearn-team bij elkaar gekomen onder de naam YFT. In het jaar 2021 lanceerde YFT hun eigen eigen software-oplossing genaamd YFT, of YoneFlux, om financiële instellingen over de hele wereld te helpen meer wendbaarder en effectiever te worden in hun investeringsprocessen. Jaarnaar Finance was een van de vele producten in de YFT-familie van Forex Trading Software Solutions.

 

YFI’s vertegenwoordigen individuen, groepen en organisaties die het jaar vasthouden en hetzelfde doel hebben om de efficiëntie en effectiviteit van het algemene ecosysteem van cryptoworlds te verbeteren. Een van de belangrijkste ontwikkelaars van YFT is Vitalik Buterin, een meester van University of Stanford Graduate School of Business. Volgens hem was de belangrijkste motivatie achter het bouwen van een succesvolle project een platform dat uiteindelijk dagelijks mensen zou toestaan om hun eigen bedrijven te creëren. In de tussentijd hebben ontwikkelaars verschillende manieren bedacht om de liquiditeit van YFI’s te verhogen en hun klanten te vergroten.

 

Een manier waarop de YFI’s de markt kunnen profiteren, is door de activering van hun eigen slimme contracten of DAA’s. Smart Contracten worden meestal uitgevoerd in het netwerk, maar alle of alle acties kunnen extern worden uitgevoerd, door middel van de tussenkomst van de slimme contractmakers. Dit helpt het uiterlijk van de financiering verhoogt zijn klantenbestand, want zodra de YFI’s beginnen met het verkopen van tokens, zullen de bestaande spelers (klanten) ook hun tokens willen verkopen. De tokens die Financiën creëren, zullen ook belastbaar zijn, waardoor de nieuwe eigenaren van de tokens meer potentieel voor winst geven. Dit is het idee achter slimme contracten. Een ander voordeel van smartcontracten is dat gebruikers hun bedrijf kunnen uitvoeren zonder een bepaalde vergunning of registratie te hebben.

 

De belangrijkste functie die uniek is aan de financiën van het jaar is dat het is ontworpen om het handelsproces te automatiseren. Het project is gebaseerd op drie verschillende concepten: een klantaccount, het creëren van het slimme contract en het gebruik van een prijscurve. Het idee achter het klantaccount is om beleggers in staat te stellen de markt gemakkelijk in te voeren en te verlaten, terwijl het gebruik van de prijscurve bedoeld is om het proces van het maken van investeringsbeslissingen gemakkelijker en efficiënter te maken. Het doel van de YFI’s is niet alleen om het proces van investering gemakkelijker, maar nog belangrijker, winstgevend te maken.

 

Met het gebruik van een prijscurve kan de belegger in staat zijn om effectief handelsbeslissingen te nemen door simpelweg te kijken naar de prijs van het valutapaar in de loop van de tijd. De prijzen van alle valuta’s volgen een voorspelbaar patroon dat een trend wordt genoemd, die zal blijven totdat het effect van deze trend niet langer de waarde van het valutapaar zal beïnvloeden. Zodra de trend is geëindigd, zal de markt opnieuw terugkeren naar het vorige prijsniveau, wat resulteert in een toename van de waarde van de YFI’s.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester