Tuinontwerptips voor de hovenier van het huis

tuinontwerp

Tuinontwerptips voor de hovenier van het huis

Als je een grote tuin hebt, kun je experimenteren met verschillende tuinstijlen. Afhankelijk van de grootte van uw tuin, kunt u kiezen uit formeel, informeel of een mix. Het is echter belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke smaak en de stijl van uw huis voordat u met uw ontwerp begint. Over het algemeen moet je proberen een chaotische mix van verschillende elementen te vermijden.

Als u geen ervaring heeft met Home – Tuyn Design , is het mogelijk om iemand te vinden die goed met u zal samenwerken. Het proces is echter tijdrovend en vereist een goed begrip van het landschap en het klimaat. De beste tuinontwerpers moeten de specifieke behoeften van hun klanten kunnen begrijpen en deze in hun ontwerpen kunnen verwerken.

Grote tuinen hebben een uniek gevoel van plaats. Ze creëren sfeer en het betreden van een tuin is als het betreden van een kamer in een huis. De vorm van een gebouw kan in een tuinontwerp worden verwerkt en elk kenmerk in een tuin heeft zijn eigen karakter. Het doorschijnende uiterlijk van een babyadem of een allium kan bijvoorbeeld botsen met een hoge struik die verticale pieken produceert. Een vijf meter hoge martagon-lelie heeft ook sterke architecturale lijnen en contrasteert met zijn buurman.

Een bezoek aan de tuinen van andere mensen kan een geweldige bron van ontwerpideeën zijn. Breng een schetsboek of camera mee en noteer de functies die je leuk vindt. U kunt ook vragen stellen over de tuindoelen van de tuinman en welke technieken hij of zij gebruikt om de tuin aan te leggen.

Informatie over dit onderwerp: https://tuyndesign.nl/