Waar krijg ik wat bitcoins?

 <a href=wie is rijk geworden met bitcoins “>

Waar krijg ik wat bitcoins?

bitcoins behoren tegenwoordig tot de meest populaire virtuele valuta's ter wereld. Met meer dan zeshonderd miljoen bitcoins in omloop volgens de huidige schattingen, is het een zeer nuttige betaalmethode over de hele wereld gebleken en wordt het gebruikt door grote en kleine bedrijven en door particulieren voor dagelijkse transacties. bitcoins zijn een online valuta die wordt opgeslagen op een computer met internetverbinding en die niet fysiek in fysieke vorm kan worden opgeslagen. In tegenstelling tot traditionele valuta's, hebben bitcoins geen fysieke goederen zoals goud of zilver die worden ondersteund door echte activa. In plaats daarvan zijn bitcoins slechts een computerprogrammacode, die beschrijft hoe een specifieke transactie zal werken.

Een van de meest populaire manieren om bitcoins te kopen en verkopen, is het gebruik van de diensten die worden aangeboden door de gedecentraliseerde, anonieme marktplaats, de bitcoins-uitwisselingen. bitcoins worden op dezelfde manier gekocht of verkocht als andere valuta's, waaronder Amerikaanse dollars, Britse ponden of Japanse yen. Omdat bitcoins echter een online valuta zijn, worden ze doorgaans niet in alle standaardwinkels in de fysieke wereld geaccepteerd. In plaats daarvan kunnen mensen bitcoins kopen en verkopen met behulp van een verscheidenheid aan online services, zoals die welke werken met behulp van de creditcardindustrie, de PayPal-website of zelfs websites die zijn ontworpen met als enig doel het publiek rechtstreeks met het netwerk te laten communiceren.

Als u op zoek bent naar een veilige plek om uw bitcoins op te slaan, is het belangrijk om een veilige locatie te vinden die zowel privacy als veiligheid biedt. Een optie die veel mensen kiezen, is het gebruik van een portemonnee-service. Een portemonnee is ontworpen om uw privégegevens en privésleutels te behouden, zodat u uw gevoelige informatie niet aan iedereen hoeft te geven die erom vraagt. Portefeuilles worden meestal gehost op een beveiligde server door een van de vele verschillende bedrijven, waaronder de grote creditcardaanbieders, die zowel het gebruik van een portemonneeservice aanbieden als nodig hebben om uw bitcoins op te nemen wanneer dat nodig is. Aangezien de meeste portefeuilles webgebaseerd zijn, zou de privé-informatie die erop is opgeslagen, nog steeds veilig zijn, zelfs als uw computer een ernstige storing zou hebben. Bovendien kunt u bij de meeste beurzen een nieuw wachtwoord maken dat u voor de portemonnee gaat gebruiken, zodat niemand anders toegang heeft tot uw geld.

Meer weten? Klik dan hier: Bitcoinmeester.nl